Cum să comandați

Glamoda nu este un comerciant cu amănuntul, ci doar oferă acces la ofertele a zeci de magazine online verificate. Prin urmare, puteți plasa comanda finală pe site-ul magazinului partener. 

Glamoda face cumpărăturile mai convenabile, mai profitabile și mai ușoare. Găsirea rapidă a produsului potrivit va fi ajutată de sistemul de filtrare convenabil de pe site-ul nostru. Făcând clic pe fotografia unui produs veți fi redirecționat către site-ul magazinului de la care am obținut informațiile despre produs.

Procedura de comandă pe diferite site-uri poate fi diferită. Plata produselor se face în conformitate cu regulile magazinului online selectat. 

Care sunt condițiile de livrare?

Condițiile de livrare, termenii de livrare și metodele de plată pot varia în diferite magazine online. Puteți găsi răspunsurile la întrebările dvs. în secțiunile tematice ale fiecărui magazin în parte sau contactând serviciul clienți al magazinului respectiv.

Cum pot afla despre disponibilitatea bunurilor?

Puteți verifica disponibilitatea unei anumite mărimi de haine sau pantofi pe site-ul partener către care ați fost direcționat de Glamoda atunci când ați selectat articolul. Pentru monitorizarea operativă a noilor sosiri în magazinul online, a modificărilor de preț, a disponibilității reducerilor înregistrați-vă pe site-ul Glamoda. Adăugând articolele de interes la favoritele dumneavoastră, veți putea primi în viitor notificări prin e-mail cu privire la acestea.