Informații despre site

Glamtik este o nouă versiune a cumpărăturilor online. Am adunat oferte de la zeci de magazine pe un singur site. Produse noi sunt afișate pe site-ul nostru în fiecare zi. Glamoda a fost creat astfel încât să puteți găsi ceea ce vă doriți și vă place.

Recomandări personale

Glamtik abordează fiecare client în parte și ajută vizitatorii site-ului în alegerea produselor. Pe baza unei analize a statisticilor contului tău, Glamoda îți va oferi recomandări personalizate, sfaturi și trucuri relevante.

Notificări de reduceri

Înregistrează-te pe site pentru a primi periodic pe e-mailul tău cele mai recente informații despre reducerile și vânzările de la cele mai populare magazine online. Nu ratați promoțiile și bucurați-vă de cumpărături la maxim.

Căutare convenabilă

Designul simplu și căutarea intuitivă vă permit să găsiți produsul potrivit în câteva minute. Sugestiile și autocompletarea vă vor ajuta să formulați rapid o cerere, evitând greșelile și greșelile de scriere.

Sistem inteligent de filtrare

Pe fereastră puteți alege cu ușurință ceva de culoarea, stilul, decorul și marca dorite. Un sistem de filtrare a catalogului bine gândit sortează imediat produsele în funcție de atributul solicitat.