Regulile site-ului

Glamoda oferă servicii de căutare rapidă și comodă a bunurilor prin furnizarea accesului la ofertele site-urilor partenere. Toate informațiile despre produse transmise către Glamoda sunt primite de la site-urile partenere.

Glamoda și partenerii funcționează separat și sunt independenți unul față de celălalt. Toți utilizatorii interesați de o anumită ofertă publicată pe Glamoda sunt redirecționați automat către o resursă afiliată.

Glamoda își rezervă dreptul de a face modificări ale ofertelor de pe site-ul său, de a întrerupe publicarea fără o notificare prealabilă. Glamoda este o resursă informațională protejată de legea drepturilor de autor. Glamoda este un obiect de proprietate.

Drepturi de proprietate

Copierea, utilizarea, distribuirea oricărei informații este interzisă fără acordul Glamoda și este pedepsită de lege.

Toate ofertele trimise de către partenerii Glamtik pe site sunt protejate de lege, sunt doar cu titlu informativ, nu implică copierea, stocarea sau orice altă utilizare comercială a acestora.

Răspundere

Glamoda nu este responsabil pentru conținutul, designul, legalitatea și acuratețea site-urilor partenere ale căror informații sunt prezentate pe Glamoda.

Glamoda nu garantează buna funcționare a site-ului și nu este responsabil din punct de vedere juridic pentru problemele tehnice.

Glamoda poate face modificări ale materialelor de pe acest site fără notificare prealabilă. Aceasta nu se angajează să actualizeze materialele de pe site-ul Glamoda în cazul în care acestea își pierd relevanța.